Joey en Byron belangrijk bij O17-1 winst.

De O17-2 heeft zaterdag twee spelers uitgeleend aan de O17-1. Dit uitlenen van spelers begint bijna een vaste prik te worden op zaterdagen. Al eerder deden er al spelers mee, en daar waren vele goede momenten bij (zoals een goal van Rindert enkele weken geleden). De bijdrage van Ruben is simpelweg duidelijk. Zaterdag was het weer raak en ditmaal was de O17-2 bijdrage cruciaal. De O17-1 had het zwaar tegen SCH. Het was duidelijk dat de thuisploeg meer kwaliteit had, maar kansen waren er amper te tellen. De grootste was zelfs voor SCH, knap over de lat getikt door keeper Joren. Maar in de tweede helft kwam Delta op voorsprong (onder toekijkend oog van moeders) door een mooie penal van kapitein Maxie. Daarna kwam Joey erin. Joey speelde simpelweg een goede pot, vroeg storend, hard werkend en hij wist ook goed mee te komen in het positiespel. De inbreng van Byron, slechts 15 minuten voor het uiteindelijke fluitsignaal, bleek cruciaal. Hij gaf, na een mooie 1 op 1 actie een Naomi-class voorzet op Alain die de 2-0 maakte. Deze was cruciaal, aangezien SCH nog op 2-1 kwam door een penal. Ook Joey had recht op een goal, goed vrijgelopen zag een O17-1 speler hem op het juiste moment over het hoofd.

Dus kan de O17-1 zich langzaam opmaken voor een kampioensfeest. En de O17-2 ziet het rondje in de kantine dan wel tegemoet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

FC Delta Sports'95 O17-2 selectie Frontier Theme