Brian opgeroepen voor O19-1 UPDATE

Kapitein Brian Wisman is voor zaterdag uitgenodigd voor een wedstrijd bij de O19-1. Hij zal daar zijn debuut gaan maken. De O19-1 speelt zaterdag thuis tegen Maarssen om 12:30 uur.

Update:
Brian heeft een sterke helft gespeeld bij de O19-1. Hij speelde linksback in de ruime O19-1 overwinning. Trainer Paul (O19-1) was zeer tevreden over Brians bijdrage en liet per app weten dat zijn teamgenoten ‘opnieuw trots mochten zijn op de bijdrage van een O17-2 speler bij een hoger team’.

Ook Joey, Rindert en Byron kwamen in actie, bij de O17-1. Rindert ervoer de keerzijde van meedoen met een hoger team waar niet door-gewisseld mag worden en kwam om tactische redenen nauwelijks in actie. Joey en Byron speelde een belangrijke rol door niet alleen sterk te spelen, maar ook een hoofdaandeel te hebben bij de beslissende O17-1 goal. Met een 1-2 stand, waarbij het zeer spannend was, brak Byron vlak voor tijd door. Na zijn actie wist hij de keeper niet te passeren, maar de afvallende bal was wel prooi voor Joey die daarmee zijn debuutgoal maakte op O17-1 niveau. De O17-1 trainers waren zeer tevreden over de bijdrage van de spelers.

1 reactie

reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

FC Delta Sports'95 O17-2 selectie Frontier Theme