O17-1 trainers positief na gasttraining

Donderdag stond de zeer belangrijke gasttraining op het programma van de O17-1 trainers aan de O17-2. Voor Ruben, Rindert, Tom, Timo, Byron en Joey geen nieuw iets, maar voor de rest van de groep aangevuld met Thomas (O17-3), Geert (O17-3) en onze eigen Arthur (nu O17-5) was het wel nieuw.

Na een wat onwennig en nerveus begin liet de voltallige aanwezige spelersgroep een goede indruk achter. Om met de woorden van de O17-1 trainers te spreken: “We kennen jullie amper en één training is natuurlijk niet genoeg om meningen te vormen. Maar we zijn positief over jullie spelintentie, jullie willen en kunnen echt voetballen”.

Dat de concurrentie moordend wordt werd ook duidelijk want de O17-1 trainers waren ook positief over de meetrainers. Opvallend en positief was de mening over Geert die liet zien op zijn minst 100% mee te kunnen. Op naar een sportieve en open strijd voor de O17-1 plekken.

De O17-1 trainers zijn van plan extra activiteiten en trainingen te organiseren. Het is aan de mannen zelf zich op sportieve wijze in de O17-1 te knokken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

FC Delta Sports'95 O17-2 selectie Frontier Theme