Delta naar dakkie Ikea

De O17-2 zal morgen gaan aantreden tegen Faja Lobi KDS in een oefenwedstrijd. De tegenstander komt momenteel uit in de 2e klasse, waarbij het 2 matches won, 3 gelijk speelde en 3 verloor. Het is overigens wel een relatief zware 2e klasse poule, met PVC O17-1, IJFC O17-1 en VVIJ O17-2. Waar dit een normale oefenwedstrijd is, kan je de locatie van de wedstrijd verre van normaal noemen: het complex bevindt zich letterlijk op grote hoogte. Faja Lobi’s complex bevindt zich namelijk op het dak van de Ikea in Utrecht en bestaat alleen al daarom alleen uit kunstgras.

Delta kijkt uit naar deze match. Zaterdag is de ploeg vrij en dus is dit de enige wedstrijd deze week. De bezoekers missen Jens en Daniël, daarom zal er een O17-3 speler aan de selectie toegevoegd worden. Verder is dit een simpelweg vrije match, eentje waarbij Delta heerlijk vrijuit kan gaan spelen. Het succes van afgelopen zaterdag, zowel qua uitslag als qua spel, smaakt naar meer.

Trainer Paulus: “Een lekker potje, op een aparte locatie. In de opstelling zullen we iets moeten schakelen. Jens is er nog steeds niet bij en dus zakt Rindert weer een linie. Hij zal daarvan balen, maar dat hoort erbij. En zaterdag was hij simpelweg met Timo een sterk duo. Julius trainde maandag niet en heeft dus een wisselbeurt. Omdat ik Juul graag op het middenveld zie en ik denk dat Brians kansen op een O19-1 hoger zullen zijn als back, laat ik Brian daar starten. Verder hoop ik op net zo’n lekkere match als afgelopen zaterdag. De verzameltijd is uitgesteld naar 19:00, zaterdag was iedereen door de afwezigheid van Brian (jaja) snel omgekleed. Ik hoop op een vervolg”.

OEFENWEDSTRIJD
Faja Lobi KDS – FC Delta Sports’95 O17.2
aanvang: 20.00 (19:00 verzamelen)
rijders: Tom, Brian, Maikel, Timo
reserverijder: Byron
vlagger regelen: Maikel
wassen tenueset: Byron

OPSTELLING:
Ruben
Maikel, Rindert, Timo, Brian (K)
Ronan, Tom, Juul
Joey, Joris, Byron

WISSELS:
Julius, O17-3-speler

AFWEZIG:
Jens, Daniël

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

FC Delta Sports'95 O17-2 selectie Frontier Theme