Toernooischema Vechtstroom bekend.

Er is voor as zaterdag nog veel onduidelijkheid wat Delta precies gaat doen. Bijna 3 maanden geleden heeft Delta zich opgegeven voor een toernooi bij Vechtstroom. Door de kleine competitie speelde de ploeg veel te weinig. Door het laatste van 3 inhaalweekenden te kiezen koos Delta voor de ‘veilige optie’ door dit toernooi te aanvaarden. Echter ondanks de vele vrije weekenden koos de KNVB er 2 maanden geleden voor om de inhaalwedstrijd tegen SVMM precies in dit weekend in te gelasten. En dat terwijl Delta 3 weekenden ervoor vrij is geweest.

Delta heeft meteen contact opgenomen met SVMM, maar de club kan/wil niet meewerken aan verplaatsen van de wedstrijd. En dus is er een dubbele afspraak. Iedereen die ooit een toernooi heeft georganiseerd weet dat het afzeggen van een toernooi iets is wat voor de organisatie grote problemen met zich meebrengt. Delta zal deze week nog een laatste, ultieme poging doen de wedstrijd te verplaatsen. Anders is het een kwestie van kiezen: de afspraak die gemaakt is volgen of niet.

Vechtstroom heeft overigens het toernooischema bekend gemaakt. Uitgaande van een goede uitslag presenteren we deze hier:

10:00 – 10:20 Veld B SV Vechtzoom O17-1 – Delta Sports O17-2
11:40 – 12:00 Veld B GJS Gorinchem O17-2 – Delta Sports O17-2
12:30 – 12:50 Veld B SV Arc O17-3 – Delta Sports O17-2
14:10 – 14:30 Veld B Delta Sports O17-2 – SV Overbos O17-2
14:35 – 14:55 Veld B Sportlust’46 O17-2 – Delta Sports O17-2

Trainer Paulus: “Ik hoop dat SVMM mee zal werken met een uitstel. En anders ga ik met de club in overleg wat we het beste kunnen doen. Het is heel vervelend dit. We hebben dit speelt al maanden, het is jammer dat er nu nog steeds geen duidelijkheid is”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

FC Delta Sports'95 O17-2 selectie Frontier Theme