VOORBESCHOUWING: “O17-2 naar De Meern”

De O17-2 zal as woensdag een oefenwedstrijd gaan spelen tegen De Meern O17-3. het betreft een uitwedstrijd. Trainer Paulus zal afwezig zijn, hij zal naar een intake gaan voor een TC III trainingscursus (dit werd ingepland nadat de wedstrijd al vast lag). De O17-1 trainers zullen het team gaan begeleiden, zij komen rechtstreeks naar de Meern. Zij willen de groep graag aan het werk zien.

Omdat de O17-1 trainers de wedstrijd gaan coachen, zal er eerder verzameld worden. Het is de bedoeling dat er om 18:20 weg gereden gaat worden. Dus kom svp op tijd. De trainers hopen dat de spelersgroep er rond 18:45 is, ze verwachten iedereen dan bij de ingang van de kantine (beneden).

OEFENWEDSTRIJD
De Meern O17-2 – FC Delta Sport’95 O17-2
aanvang: 20:00 (18:20 verzamelen)
rijders: Novi, Bas, Noah, Mike
reserve-rijder: Thomas
vlaggen: Thomas

opstelling:
Arthur
Geert, Noah, Thomas (K), Julius
Novi (RK), Redmar, Juul
Mike, Joris, Bas

wissels:
Stijn, Fabio

afwezig:
Jens (werk), Jasper (blessure)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

FC Delta Sports'95 O17-2 selectie Frontier Theme