Delta verslaat De Meern in debuutmatch.

De O17-2 heeft zijn eerste wedstrijd met winst kunnen afsluiten. In de Meern werd het 2-3 voor de Houtenaren. Jens, Jasper en trainer Paulus waren afwezig. De O17-1 trainers namen daarom de coaching over.

Een uitgebreid wedstrijdverslag kan er niet zijn, aangezien Paulus Johan Derksen er niet bij was. Dus alleen even het scoreverloop: Delta kwam voor, spits Joris maakte de eerste goal op aangeven van Juul. Daarna kwam de Meern langszij. Bas maakte de tweede waarmee Delta weer op voorsprong kwam. Fabio was de aangever.

Nadat De Meern op 2-2 kwam was het Delta die uiteindelijk toch de winst greep. Een vrije trap van Julius werd weggebokst door De Meerns keepie.. Het was Fabio die de rebound erin schoot.

Trainer O17-1 Marcel was kort en duidelijk in zijn reactie: “Goede 2-3 winst. Jongens hebben de taken die we ze hebben meegegeven prima uitgevoerd”.

VV de Meern O17-3 – FC Delta Sports’05 O17-2
toeschouwers: nnb

doelpunten:
Joris (Juul) 0-1
tegenstander 1-1
Bas (Fabio) 1-2
tegenstander 2-2
Fabio (rebound) 2-3

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

FC Delta Sports'95 O17-2 selectie Frontier Theme