VOORBESCHOUWING: “Bekeravontuur van start O17-2″

De O17-2 zal zaterdag het seizoen echt gaan beginnen, met een bekerwedstrijd. Het team van trainer Paulus is ingedeeld in een kleine poule van slechts 3 teams. Twee wedstrijden in de voorronde dus. Het eerste obstakel in de hoop de volgende ronde te bereiken is meteen een pittige: Woudenberg O17-2. Een ploeg die ook uit zal gaan komen in de 2e klasse.

Delta mist zaterdag mogelijk Jasper en Joris. Beide spelers hebben last van lichte blessures en kunnen misschien niet meespelen. Jens keert echter terug in de wedstrijdselectie. Hij was woensdag bij de oefenpot afwezig. Over de tegenstander is in deze fase van het seizoen nog weinig bekend. Dus veel is er niet over de tegenstander te zeggen. Wel is duidelijk dat Woudenberg niet speelt met O16 teams, de kans is dus groot dat Delta tegen een team gaat spelen wat in ieder geval deels uit 1e jaars zal bestaan.

Delta O17-2 is een ploeg in opbouw. Zoeveel spelers uit verschillende teams samen gaan voegen met één voetbalvisie zal tijd gaan kosten. Maar de start is veelbelovend. Twee wedstrijden heeft de ploeg achter de rug (de eerste weliswaar nog met een mixteam) en tweemaal mocht de ploeg overwinningen opschrijven. Dat is voor veel spelers in het team wel weer even geleden, twee achtereenvolgende zeges. Op de trainingen zie je dan meteen een stijgende lijn: de glimlach en het plezier keert terug, en daarmee ook het zelfvertrouwen.

Trainer Paulus: “We gaan niet veel veranderen ten opzichte van de wedstrijd van afgelopen woensdag. Joris zal vervangen worden door Stijn Lommers in de spits. Fabio zal Novi vervangen. Met een goal en assist woensdag heeft hij die plek verdient. Ik zie de beker als oefenwedstrijden, dus we gaan ook wat dingen uitproberen en iedereen krijgt bij mij altijd voldoende speeltijd. Jens start ook in de wissel, hij was woensdag afwezig. Arthur zal de kapiteinsband krijgen tot er een beslissing is gevallen wie de kapitein en reservekapitein wordt. Dat bepalen de jongens zelf, door wie de leiding durft te pakken rondom de wedstrijden en trainingen. We verzamelen een kwartiertje eerder dan gepland vanwege een extra mededeling richting de groep”.

BEKERWEDSTRIJD:
FC Delta Sports’95 O17-2 – Woudenberg O17-2
aanvang: 14:40 (13:45 verzamelen)
rijders: nvt
reserverijder: nvt
wassen: Arthur
vlaggen: Redmar

opstelling:
Arthur (K)
Geert, Thomas, Noah, Julius
Fabio, Redmar, Juul
Mike, Stijn, Bas

wissels:
Novi, Jens, Joris (twijfel), Jasper (twijfel)

afwezig:
Joris (twijfel), Jasper (twijfel)

bijzonderheid:
Woudenberg speelt in het geel-zwart. Delta zal dus in de reservetenues spelen (trainingstenues). Omdat nog niet iedereen de blauwe kousen heeft (helaas), zal er in gele kousen gespeeld worden. Neem deze mee of koop ze aan de bar. Heb je wel blauwe kousen, neem deze dan ook mee.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

FC Delta Sports'95 O17-2 selectie Frontier Theme