Jens en Redmar kapiteins duo O17-2

Jens is door trainer Paulus aangesteld als de nieuwe kapitein van de O17-2. Jens, die vorig jaar de reservekapitein was, schuift hiermee een logisch plekje door. Redmar is aangesteld als reservekapitein. 

Trainer Paulus: “Het was een open strijd. Ik heb wel wat kandidaten gezien die deze rol op zich konden nemen. Vooral Novi wist zich aardig te profileren als leider van dit team tijdens warming ups enzo. Ook hij was en kandidaat. Ik heb gekozen voor Jens omdat ik goede ervaringen met hem heb. Hij heeft vorig jaar zijn verantwoording gepakt en dat verdient doorgetrokken te worden. Van Redmar merk ik dat hij soms met opmerkingen komt vanuit het team, mij wijst op dingen waar hij het niet mee eens is. Dat zijn de types die ik zoek. Ik veracht dat iedereen coacht in het veld. Buiten het veld verwacht ik mannen die de sfeer bewaken en het lef hebben mij in te lichten als er iets niet god loopt. Deze twee mannen gaan dat zeker doen”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

FC Delta Sports'95 O17-2 selectie Frontier Theme