VOORBESCHOUWING: “Vuurdoop O17-2″

De O17-2 mag zaterdag eindelijk weer gaan voetballen. Op de seniorentijd van 17:00 ontvangt Delta meteen een van de pittige clubs die in de zware competitie zitten: Vriendenschaar O17-2. Delta zal op veld 1 gaan spelen, voor de ogen van de hele vereniging die dan aan het bier zit op het terras. Een mooie uitdagende test.

Vriendenschaar is het seizoen heel sterk gestart. De ploeg is nu al door in de beker na twee overwinningen. Candia’66 JO17-1 (2-6) en DOSC JO17-2 (3-1) waren beide een makkelijke prooi voor de voetbalmachine uit Culemborg. Delta treft in ieder geval een ploeg die overloopt van het vertrouwen.

De thuisploeg staat door afgelastingen al twee weken stil. Delta startte goed met een overwinning op Woudenberg. Daarne bleef het stil. De bekerwedstrijd tegen SVG en de oefenpot tegen Nieuwkoop werden beide afgelast. Delta zal de wedstrijd gaan spelen zonder Geert, Fabio en Joris. Geert is geblesseerd, Fabio was de hele week ziek en Joris is opgeroepen voor de JO17-1. Trainer Paulus roept, vooralsnog, geen vervangers op.

Trainer Paulus: “Dit is een fikse vuurdoop. Hoofdveld, aparte tijd, goede tegenstander. We hebben twee weken niet gespeeld, dus de spelers missen simpelweg wedstrijdritme. Toch heb ik er vertrouwen in. We trainen de afgelopen weken heel veel op lef, durf en positiespel. Strijd en passie heeft dit team al, ook voldoende kwaliteit. Maar zonder durf en lef komt dat er niet uit. Ik zit er fel op momenteel, het is tijd dat sommige spelers op gaan staan en gaan realiseren dat ze goed kunnen voetballen. Zaterdag is de test, dan gaan we zien wat we kunnen. Onze verdediging zit goed in elkaar, we hebben een middenveld met veel en vooral verschillende kwaliteiten en een voorhoede die goals kan maken. Los ervan hebben we een topkeeper. Maar dat moet wel samen gaan komen. Dit team kan iedereen verslaan als ze samen werken, als ze lef tonen, een hoog tempo hanteren en spelers niet bang zijn om fouten te maken. Hoe eerder dat gebeurd, hoe eerder wij gaan resultaten gaan halen. Ik wil ook het publiek vermaken. De O17-2 heeft een reputatie op te houden van een lef-team. Hoge eisen.. maar dat mag wel bij deze spelersgroep.”

COMPETITIEWEDSTRIJD
FC Delta Sport’95 JO17-2 – Vriendenschaar JO17-2
aanvang: 17:00 (16:00 verzamelen)
vlaggen/wassen: zie schema groepsapp

opstelling:
Arthur
Jens (K), Noah, Thomas, Julius
Novi, Redmar (RK), Juul
Mike, Stijn, Jasper

wissels:
Thijs, Bas

afwezig:
Joris (O17-1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

FC Delta Sports'95 O17-2 selectie Frontier Theme