Geert geblesseerd, status Joris

Geert heeft een irritatie opgelopen aan zijn knie. Hij zal daarom enkele weken slechts beperkt kunnen spelen en trainen (maximaal 20 minuten). De verwachting is dat hij langzaam meer speelminuten zal maken.

Er zijn veel vragen over de status van Joris. Joris traint en speelt momenteel met de O17-1 mee, maar is nog steeds een onderdeel van de O17-2 selectie. Op een gegeven moment zal de beslissing genomen worden over Joris over gaat, de verwachting is dat dit niet lang meer zal duren. In de herfstvakantie vindt een eerste evaluatie plaats. De O17-2 heeft momenteel teveel spelers, de verwachting is dat als Joris doorgaat er een speler van de O17-1 terugkomt en ook er een speler van de O17-2 naar de O17-3 zal gaan, zodat alle teams de aantallen hebben die bedoeld is. Hierdoor is voldoende speeltijd een garantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

FC Delta Sports'95 O17-2 selectie Frontier Theme